Címlap Egyesületek
A Magyar Házban működő egyesületek

 

argaiv1994

A Stockholmi Magyar Ház Svédországi Magyarok Országos Szövetségének a tulajdona. A Ház üzemeltetése, beleértve a szobafoglalást is, a gondnokság feladata, mely külön szervezet.

A Házban működő legnagyobb egyesület Magyar Ház Közösség, melynek honlapját most olvasod. Kulturális rendezvényeket, bálokat, táncházat szervezünk, vendégeket, előadókat fogadunk. Ha a Házban soron következő rendezvényekről hírt szeretnél kapni e-posta formájában akkor írj egy levelet a magyarhaz.stockholm (kukac) gmail.com címre.

Természetesen azt szeretnénk, hogy rendes tagja légy a Magyar Ház Közösségnek (ha még nem vagy az!), ennek feltétele az évi tagdíj befizetése a 640004-8-as postai számlára (plusgiro). Az tagdíj egy személyre 100 kr, családnak 200 kr - kérjük tüntesd fel a családtagok nevét és születési évét is a tagdíját átutalásakor.

 

A Katolikus Kör gazdag műsorral és ízletes vacsorával várja tagjait minden hónap utolsó péntekjén, de gyakori gazdája máskor is kulturális rendezvényeknek.

 

A Lencse Tibor Baráti Társaság - Árvákat Támogató Egyesület minden hónap második vasárnapján tartja egyesületi délutánját 15 órától a Magyar Házban.

 

A Svédországi Magyar Orvosok Egyesülete az orvostudománnyal, lélektannal, egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokat tart, gyakran a Lencse Tibor Baráti Társasággal közösen szervezett nagyobb rendezvény keretében.

 

Az UHU, hétvégi magyar gyerekfoglalkozás, kéthetente szombaton várja az óvodásokat és iskolásokat.